Sådan aflæser du svaret

Testproceduren er simpel og nem at udføre. Se hvordan du gør i videoen nedenfor.

Garanti for høj standard

Vi er tildelt International Organization for Standardization’s ISO 13485-2016 standard. Standarden er din garanti for et medicinalprodukt, der lever op til alle gældende regler på området, og en testprocedure, der møder de højeste standarder af brugervenlighed og regler for sikker brug.

Fremgangsmåde

TRIN 1

Fjern hætten på ekstraktionsrøret. Hold dropperen lodret og sug spyt op fra opsamlingsposen. Overfør tre dråber spyt til ekstraktionsrøret. Tøm det resterende spyt fra dropperen i opsamlingsposen og kassér den.

TRIN 2

Brug den samme dropper til at blande væsken i ekstraktionsrøret, ved at skiftevis suge væsken ind og sprøjte den ud nede i røret. Gentag dette mindst fem gange og sørg for at tømme dropperen helt efter sidste gang.

TRIN 3

Sæt låget på ekstraktionsrøret og ryst det grundigt, så prøveopløsningen blandes fuldstændigt. Den behandlede prøveopløsning skal anvendes inden for 5 minutter og bør ikke opbevares.

TRIN 4

Åben folieposen, tag testkassetten ud og placér den på en ren og plan overflade. Fjern dysehætten på ekstraktionsrøret og dryp tre dråber af prøveopløsningen ned i prøvebrønden på testkassetten.

TRIN 5

Aflæs testresultatet mellem 15 og 20 minutter efter prøveopløsningen er dryppet ned i prøvekassetten. Før og efter disse tidgrænser, kan resultatet ikke opfattes som gyldigt.

Færdig

Resultatet er positivt, hvis to farvede linjer vises, altså både i kontrollinjeområdet (C) og i testlinjeområdet (T). Resultatet er negativt hvis der kun vises en farvet linje i kontrolområdet og testen er ugyldig, hvis der kun vises en streg i testlinjeområdet eller hvis der ikke vises nogen streger overhovedet.