Hvor mange spyttest skal du bruge?

Pris pr stk.

*indeholder 20 spytprøver
DKK 109 1-25 stk. spyttest
 • Testsvar 15 minutter   
 • Nem testprocedure             
 • Totalpræcision: 96,89%
 • Kræver ikke sundhedsfagligt
  personale

Pris pr stk.

*indeholder 20 spytprøver
DKK 89 500 stk. spyttest
 • Testsvar 15 minutter   
 • Nem testprocedure             
 • Totalpræcision: 96,89%
 • Kræver ikke sundhedsfagligt
  personale
Populær

Pris pr stk.

*indeholder 20 spytprøver
DKK 99 100 stk. spyttest
 • Testsvar 15 minutter   
 • Nem testprocedure             
 • Totalpræcision: 96,89%
 • Kræver ikke sundhedsfagligt
  personale

Garanti for høj standard

Vi er tildelt International Organization for Standardization’s ISO 13485-2016 standard. Standarden er din garanti for et medicinalprodukt, der lever op til alle gældende regler på området, og en testprocedure, der møder de højeste standarder af brugervenlighed og regler for sikker brug.

Unikke egenskaber

Hvordan aflæser jeg testsvaret korrekt?

Hvor sikker er svaret?

Spyttesten er lige så sikker som de lyntests du allerede kender. Testen er evalueret i kliniske studier og lever op til WHO og ECDC’s anbefalinger, der siger, at hurtigtests skal have >90 % sensitivitet (korrekt positivt testresultat) og >97 % specificitet (korrekt negativt testresultat). Spyttesten er bestemt til at have en sensitivitet på 95 % og en specificitet på 98.78 %. 

Sådan bestiller du din COVID-19 Spyttest

Step 1:
Bestil din test online

Via vores webshop her på siden, kan du hurtigt og nemt bestille alle de tests du skal bruge. Du kan bestille helt op til 500 test-kits ad gangen og vi leverer dem inden for 3 hverdage.

Step 2:
Fyld glasset med spyt

Spyttesten er nem at tage og er ikke forbundet med nogen former for ubehag. Testproceduren er beskrevet udførligt i brugsanvisningen, der følger med alle test-kits.

Step 3:
Afvent resultat

Når testproceduren er fuldført, går der 15-20 minutter før resultatet kan aflæses på test- kassetten. Testresultatet er let at aflæse og er enten positivt, negativt eller ugyldigt.

Sikker på arbejde - test jeres medarbejdere for COVID-19 ude hos jer

Spyttesten er en lyntest, der måler på indholdet af antigener i testpersonens spyt. Testproceduren er nem og sikker, og det er derfor muligt at tage testen selv, uden sundhedsfaglig uddannelse eller oplæring i hvordan man gør. Testen lever op til de sundhedsfaglige anbefalinger for lyntests og kan sikre din arbejdsplads mod smitteudbrud og smittespredning.

Mere information

Testen lever op til alle WHO og ECDC’s anbefalinger for lyntests og er testet i kliniske forsøg. Testen er lige så sikker som de andre lyntests der er på markedet lige nu og virksomheden bag er godkendt af International Organization for Standardization.

Når du har modtaget testen, skal du følge vejdledningen i den medfølgende indlægsseddel. Du spytter ned i opsamlingsbeholderen og bruger pipetten til at dryppe spyt ned i ekstraktionsrøret, hvor det blandes med en buffervæske. Blandingen dryppes på testkassetten, hvori den analyseres. Vent 15 minutter og aflæs svaret på testkassetten.

Du kan blive klogere på hvordan du aflæser dit testsvar korrekt her

Vi leverer med ekspress-levering og sørger for at du har din ordre på tests så hurtigt som overhovedet muligt. Alt efter travlhed hos fragtfirmaet, kan der dog gå op til 5 hverdage før dine tests er leveret. Der er gratis fragt på alle ordrer over 500 kr.

Testproceduren er nem og sikker, og det er derfor muligt at tage testen selv, uden sundhedsfaglig uddannelse eller oplæring i hvordan man gør. Testkittet skal opbevares på en ryddet og ren overflade, og testkittet skal hådteres sterilt med brug af handsker.

Du kan købe alle de tests du har brug for via vores webshop her på siden. Det er nemt og hurtigt, og du kan bestille helt ned til en enkelt test ad gangen. Køber du stort ind, falder prisen pr. test og du kan spare mere end 50 % hvis du køber 500 tests på en gang.