Kontakt os

Vi oplever at mange kunder har de samme spørgsmål, derfor har vi lavet en videoguide samt samlet jeres ofte stillede spørgsmål herunder.

Nødtelefonen:

Ofte stillede spørgsmål

Vi oplever at mange kunder har de samme spørgsmål, derfor har vi samlet de ofte stillede spørgsmål herunder.

Du modtager først din aktiveringskode, når dine test er blevet leveret på adressen.

I forbindelse med købet af vores Spyttest vil du automatisk blive viderestillet til vores webinar. Her vil du blive sat ind i hvordan Spyttesten skal udføres, samt hvilke andre krav der er i forbindelse med at teste og indberette. Du vil automatisk modtage et certifikat, når du har gennemført webinaret og bestået vores prøve. Certifikatet vil du kunne downloade, så snart du har besvaret alle spørgsmål.

I forbindelse med vores webinar vil der automatisk blive generet et certifikat med dit navn. Dette vil ske, når du har besvaret de 7 spørgsmål korrekt. Knappen ”Hent certifikat” vil være tilgængelig efter din besvarelse. Hvis du ikke har modtaget dit certifikat bedes du kontakte denne mail Nicolai@paperplanedesign.dk

Efter dit køb af Spyttest vil du blive viderestillet til vores webinar med en uddannelsesvideo fra en læge. 
Når du har gennemført webinaret og bestået vores prøve, vil du modtage et certifikat, som et bevis på at du er testoperatør. 

Når du har fortaget en spyttest skal du altid indrapportere resultatet. Dette gør du ved at følge linket i den mail du modtag sammen med din aktiveringskode. Vi har lavet en vejledning til  dette her: Link til vejledning.

Vi har lavet en videoguide, der guider dig fra start til slut. Se videoen i toppen af denne side.

Vi er tildelt International Organization for Standardization’s ISO 13485-2016 standard. Standarden er din garanti for et medicinalprodukt, der lever op til alle gældende regler på området, og en testprocedure, der møder de højeste standarder af brugervenlighed og regler for sikker brug. Testen skal udføres af uddannet personale. Derudover er testen også CE-godkendt 

Se vores certifikater i bunden af denne side

Vi leverer med ekspress-levering og sørger for at du har din ordre på tests så hurtigt som overhovedet muligt. Vi leverer dine test inden for 1-3 hverdage,  så du hurtigt kan få dine medarbejdere tilbage på arbejdspladsen. 

Du kan blive klogere på hvordan du aflæser dit testsvar korrekt her

Hvis du endnu ikke har fundet et svar på dit spørgsmål på denne side, bedes du udfylde vores kontaktformular her

Efter dit køb af Spyttest vil du blive viderestillet til vores webinar med en uddannelsesvideo fra en læge. 
Når du har gennemført webinaret og bestået vores prøve, vil du modtage et certifikat, som et bevis på at du er testoperatør.

Vi har lavet en videoguide, der guider dig fra start til slut. Se den her

Dataindberetning til coronapas er ude af drift

Vi arbejder på, så hurtigt det er os muligt, at denne tjeneste kommer op at køre igen. Dog kan du benytte vores SMS tjeneste med alle oplysninger omkring resultat af testen. Denne SMS er på nuværende tidspunkt din dokumentation, som alternativ til Coronapas. Læs her

Vi gør opmærksom på, at 53808929 KUN er en nødtelefon, beregnet til indrapportering af Positiv test. Hjemmesiden opdateres løbende. Tak for din forståelse.